Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Heilbot in saffraansaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Smakelijke salades:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: