267 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeigroenteknoflooklaurieroliepeterseliepreirozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:

Rookkaassalade met Zwolse krul

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, citroensap, gembernat, sla, kervel, knolselderijloof, mierikswortel, olijfolie, peper, rode ui, rookkaas, snijselderij, zout en zwolse krul

Keuken:
Hollands
Soort:
salade / vegetarisch / kaas
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Patrijs uit de oven met knolselderpuree

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, patrijzen, peper, prei, rode wijn, room, selderij, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Wortelgroenten met appel en rozemarijn uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, knolselderij, koolzaadolie, olijfolie, pastinaak, rozemarijn, wortel, wortelgroenten, zeezout, zure appel en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Oestersoep

Ingrediënten:
boter, kervel, knolselderij, koksroom, oesters, olijfolie, prei, ui, witte peper en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Prei à la Grecque

Ingrediënten:
aardbeiblad, citroensap, knolselderij, koriander, olijfolie, peperkorrels, prei, tijm, venkel, water en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Selderiesalade

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, lichte olijfolie, peper, selderijknol, verse peterselie, witte-wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Gnocchi In Citroenbouillon Met Broccoli En Bonen

Ingrediënten:
bimi, basilicum, broccoli, citroen, parmezaanse kaas, gnocchi, groentebouillon, knolselderij, olijfolie, pasta, pistachenoten, reuzenbonen, rozemarijn, knoflook, tuinerwten, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Aardpeersoep Met Geplukte Kip En Gremolata

Ingrediënten:
aardperen, chilivlokken, citroen, bladpeterselie, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, olijfolie, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hazerug in druivensaus

Ingrediënten:
blauwe druif, citroensap, crème fraîche, gemberpoeder, hazenrug, jeneverbes, knolselderij, nootmuskaat, olie, rode wijn, ui, verse peterselie, vossebessengelei, witte peper, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
wild
Een recept uit L. Martin - Het grote vegetarische kookboek

Recept uit Het grote vegetarische kookboek:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, courgette, elleboogmacaroni, groentebouillon, knolselderij, look, maaltijdsoep, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sperziebonen, tomaten, tomatenpuree, ui, vegetarisch bakvet, witte bonen, wortel en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Jus van eau de vie

Ingrediënten:
botten, eau de vie, gevogeltefond, grappa, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, varkensvleesafsnijsel, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Knolselderijsoep met chorizo

Ingrediënten:
boter, gevogeltebouillon, halfgedroogde chorizo, knoflook, knolselderij, melk, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Parmentier van eend

Ingrediënten:
bonenkruid, eendenbout, gember, grof zout, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, saus van truffelsap en port, tijm, truffelpuree, ui, wortel en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / aardappelgerecht
Haal meer recepten op...