Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Parelhoen met zuring
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, gevogelteglace, magere room, parelhoen, sjalot, slagroom, vermout, witte wijn, zout, zuring en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt: