Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Varkenshaasje, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, crépinette, gehakt, groenten, tuinkruiden en varkenhaas
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, fruit, gehakt, groente, kaas, knoflook, kool, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tijm, ui, vis, water, wortel, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Miss Fromage:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier: