Recept uit De kunst van het koken:
Oeufs sur le plat, oeufs miroir gratinés - Spiegeleieren, met kaas gegratineerd
- Ingrediënten:
- boter, ei, kaas, peper, slagroom en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, panna da cucina, peterselie, sjalot, spinazie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Anatolië: