123 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloembotercourgetteeidooiereiwitkaasknoflookkruidenmelkmozzarellanootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterseliepijnboompittenricottasuikertijmtomaatuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Recept uit Let's go Paleo:

Paleo-minipizza’s

Ingrediënten:
amandelmeel, basilicum, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, kaas, kruiden, oregano, pompoenpitten, rode paprika, sesamzaad, tomaten, zonnebloempitten en zout

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Prei-rauwe ham quiche

Ingrediënten:
amandelmeel, ananas, boter, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, kaas, ham, kaas, kruiden, lijnzaad, magere ham, olie, pitten, sesamzaad, tomaat, tomaten, zonnebloempitten en zout

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Gegratineerde Pasta Met Tomatensaus, Gehaktballetjes, Mozzarella, Ham En Erwten

Ingrediënten:
basilicum, bechamelsaus, bechamelsaus, bloem, boter, boter, ei, erwten, erwtjes, gehakt, gehakt, gele ui, gerookte ham, ham, kalfsgehakt, knoflook, knoflook, water, water, look, melk, mozzarella, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, passata, pasta, peper, suiker, tagliatelle, tarwebloem, nootmuskaat, zout, tomatensaus, ui, uien, volle melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Pizzamuffin

Ingrediënten:
amandelmeel, mozzarella, bosui, bosuitjes, eieren, kaas, kaas, kruiden, mozzarella, salami, salami en zout

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Een Flan

Ingrediënten:
blikje tonijn, cayennepeper, ei, gerookte vis, groene kruiden, groente, kaas, mosterd, pastis, room, tabasco, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

broccolitaartjes

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broccoli, eiwit, groentebouillon, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, water, witte gelatine, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Picknick / lunch uit De zomerkeuken:

Ricottataart met zomerse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, ei, knoflook, kruiden, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, ricotta, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Auberginetimbaal - papeton d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatensaus, verse basilicum, verse tijm, water en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Aubergine Yoghurtmoussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergines, feta, gedroogde oregano, griekse yoghurt, groentebouillonblokje, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, scharrelei, knoflook, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, basilicum, versgemalen zwarte peper, yoghurtsaus en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Courgette Ricotta Omelet

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, gehakt, groene salade, rucola, parmezaanse kaas, ricotta, scharreleieren, zout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Caesar Salad & Dressing

Ingrediënten:
ansjovis ingelegd in zout en gevriesdroogd, ansjovispoeder, azijnzuur, basilicum, bieslook, brioche, eidooier, kropsla, n-zorbit m®, olijfolie, parmezaankorrels, peperkorrels, peterselie en zout

Soort:
salade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di erbe con salsa di noce - Kruidenravioli met walnootsaus

Ingrediënten:
basilicum, borageblad, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, jonge brandnetels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, salie, snijbiet, spinazie, tomaten, walnootpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Frittata met brood

Ingrediënten:
basilicum, boter, ei, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruiden en kaassoufflé

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, cheddar, dille, dragon, eidooier, eiwit, emmentaler, kervel, majoraan, melk, monterey jack kaas, mosterdpoeder, munt, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, roquefort, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ricottadumplings

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, rode paprika, melk, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ricottadumplings

Ingrediënten:
basilicum, broodkruim, ei, rode paprika, melk, oud brood, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ricottanoedels met quinoa

Ingrediënten:
basilicum, ei, rode paprika, melk, parmezaanse kaas, quinoa, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ricottanoedels met gierst

Ingrediënten:
basilicum, ei, rode paprika, gierst, melk, parmezaanse kaas, ricotta, roomkaas, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraan
Soort:
vegetarisch / noedels
Haal meer recepten op...