Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes à la crème- Wortelen in roomsaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kervel, peterselie, slagroom, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, bonen, brood, citroen, citroensap, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends: