Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Jägerschnitzel met macaroni uit de DDR
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, jachtworst, kruiden, macaroni, margarine, olie, tomatenpuree, ui en water
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, ei, gedroogde oregano, kaas, knoflook, kruiden, laurier, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept van Blik in de Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: