Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Macaroni met kipfilet en citroensaus
- Ingrediënten:
- boter, citroen, citroensap, kipfilet, peper, pijpjesmacaroni, prei, slagroom en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- pasta/noodles / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, eidooier, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: