499 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbotercitroensapeigele paprikagroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uispecerijensuikertijmtomaatuiwaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan paprika & chili tortilla bowl met tempeh

Ingrediënten:
ahornsiroop, avocado, avocado, boerenkool, bonen, bosui, bosuien, chili, groenten, harissa, kurkuma, marinade, olie, paprika, puntpaprika, quinoa, rode biet, rode paprika, rode puntpaprika’s, rode quinoa, sesamolie, tamari, tempeh, tortilla, tortilla, gember, verse koriander, wortel, wraps, zwarte bonen en zwarte peper

Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Gefüllte Zucchini mit Ziegenkäse - Gevulde courgette met geitenkaas

Ingrediënten:
chilipeper, courgette, droge weissburgunder, druivenpitolie, eidooier, gele paprika, gladde peterselie, knoflook, lente-ui, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, stevige geitenkaas, suiker, verse geitenkaas, vleestomaten, witbroodkruim en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Japanse mini-aubergine met bataatfudge met citroengort, zoetzure peen, geïm- pregneerde paprika en courgettechips

Ingrediënten:
alkmaarse gort, appelsap, azijn, bataat, carotte de sable, citroen, courgette, japanse mini-aubergine, kerrie, knoflook, kummel, mosterdzaad, olijfolie, paprika, peper, sjalot, suiker, turkse aubergine, ui, venkelzaad, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, courgette, gedroogde munt, half-om-halfgehakt, kortkorrelige rijst, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Presse legumes

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bieslook, citroen, courgette, dille, knoflook, magere kwark, olijfolie, paprika, peper, peterselie en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalkoenspiezen

Ingrediënten:
aubergine, baby-uien, basilicum, courgette, gedroogde oregano, kalkoenfilet, olijfolie, peper, rode paprika en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Stokbrood met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde-groentenring

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, boter, cherrytomaatjes, courgette, ei, gele paprika's, olijfolie, peper, witte uien en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemarineerde langoustines

Ingrediënten:
babycourgette, basilicum, citroensap, langoustines, olijfolie, peper, rode paprika, sla, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, baby-ui, balsamicoazijn, courgette, knoflook, knolraap, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, sla, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Gegrild groentetaartje van Bunte Bentheimer ham

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, bunte bentheimer rauwe ham, courgette, franse mosterd, groene paprika, honing, kerstomaat, knoflook, krulsla, notenolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Quinoa Arrabiata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cherrytomaatjes, chilivlokken, courgette, gamba, gedroogde bieslook, gele paprika, knoflook, limoen, parmezaanse kaas, quinoa, rijstolie, rode peper, rode ui, rucola, tomatenpuree, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gehaktballen

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gehakt, gemalen piment, groene paprika, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, pijnboompitten, rijst, rode paprika, knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Conchiglie met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aubergine, conchiglie, courgette, extra vierge olijfolie, gele paprika, knoflook, majoraan, oranje paprika, oregano, peterselie, pomodori, rode paprika, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...