Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel met kool
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, kool, koriander, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het ATAG kookboek: