Recept van Onze Franse keuken:
Franse kalfsragout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons, cognac, bladpeterselie, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, slagroom, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, eidooier, kalfsgehakt, kalfsschenkel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Sous vide:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: