Recept van Patesserie:
Empanadas de Pino, typisch Chileens!
- Ingrediënten:
- bouillon, eidooier, eieren, bloem, empanadadeeg, gehakt, komijn, merkén, oregano, paprikapoeder, rundvlees, uien, zout en peper en zwarte olijven
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, gember, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Patesserie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Eten in Italie: