980 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemboterdragondroge witte wijneikippenbouillonknoflookkorianderlauriernootmuskaatolieolijfoliepeterselieslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Glasnoedelsalade met garnalen en gerookte zalm

Ingrediënten:
cayennepeper, champignons petits, chilipuree, citroensap, fijne suiker, gerookte zalm, glasnoedels, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, peper, scampi, sjalot, witlof en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla

Ingrediënten:
adzukibonen, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met taugé

Ingrediënten:
adzukibonen, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sjalot, taugé, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Entrecôte Villette

Ingrediënten:
boter, citroensap, entrecote, grof zeezout, sjalot, verse peterselie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Snijbonen met dragon en citroen

Ingrediënten:
citroensap, dragon, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, sjalot, snijbonen, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met noten

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, dragon, flageoletbonen, olijfolie, puy-linzen, sherry-azijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse bonensla met kaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, citroensap, dragon, flageoletbonen, olijfolie, puy-linzen, sherry-azijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Japanse bonensla met noten

Ingrediënten:
adzukibonen, citroensap, druivenpitolie, edamamebonen, maïsolie, nori, rijstwijnazijn, rode ui, sesamzaad, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofudip

Ingrediënten:
citroensap, lente-ui, salie, sjalot, zijden tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofuspread

Ingrediënten:
citroensap, lente-ui, salie, sjalot, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, hot peppersauce, limoensap, peper, rode ui, sjalot, tabasco, tomaat, verse koriander, zout en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Tournedos met béarnaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eierdooier, natuurazijn, peper, sjalot, tournedos, verse dragon, verse kervel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vlees
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Tijmsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, peper, sjalot, slagroom, tijm, visbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kip met komkommer

Ingrediënten:
citroensap, gevogelte, kipfilet, kippenbouillon, komkommer, olijfolie, peper, sjalot, verse munt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Remouladesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, eidooier, grove mosterd, mierikswortel, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pompano en papillote

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, limoensap, pompanofilet, regenboogforelfilet, sjalot, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Avocadotoast

Ingrediënten:
avocado, citroensap, knoflook, magor, ontbijtspek, peper, sjalot, toast en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...