Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: