Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeiknoflooklauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeterseliepreiroomsjalotslagroomtijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Scampi gevuld met broccoli

Ingrediënten:
broccoli, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, peper, rijstwijn, scampi, varkensvet, waterkastanje, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Sint-jakobsvruchten met asperges

Ingrediënten:
groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, sint-jakobsschelp, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Tuinbonen met morcilla - habas con morcilla

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, morcilla, olijfolie, tuinbonen, venkelzaad, verse munt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Meirapen in cider

Ingrediënten:
bouquet garni, cider, jonge meiraap, kippenbouillon, knoflook, peper, reuzel, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Zoete aardappelcrème

Ingrediënten:
fleur de sel, gelatine, kippenbouillon, kokoscrème, kokosmelk, kokosrasp, satépoeder, witte peper en zoete aardappel

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Witlofgratin

Ingrediënten:
aardappels, broodkruim, citroen, boter, gruyère, kippenbouillon, suiker, peper, witlof en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Gerookte tomatensoep

Ingrediënten:
cayennepeper, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, peper, tomaat, tomaat in blik en zout

Soort:
soep/bouillon / roken / gevogelte
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Risotto met rode biet en taleggio

Ingrediënten:
biet, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, peper, risottorijst, sjalot, taleggio, tijm en zout

Soort:
risotto / rijst / gevogelte
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Wortelpuree

Ingrediënten:
fleur de sel, gelatine, speculaas, kippenbouillon, roomkaas, witte peper en wortel

Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Limoenbladschuim

Ingrediënten:
cappuccinomelk, djeroek poeroet, kippenbouillon, melk, peper, volle melk en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Laksa lemak

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese tofoe, eiernoedels, kippenborst, kippenbouillon, kokosmelk, laksapasta, lente-ui, rijststokjes, rijstvermicelli, scampi, sjalot, taugé, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, mierikswortel, peper, rode biet, sherryazijn, sjalot en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Noisettes in vijgensaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, honing, kippenbouillon, lamshaaskarbonaden, madeira, rode wijnazijn, vijgen, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Guoqiao mixian - Rijstnoedels "over de brug"

Ingrediënten:
chilibonensaus, donkere sojasaus, gedroogde rijstnoedels, gedroogde wolkenoren, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, mager varkensvlees, taugé, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...