Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Pi dong - Eenvoudige bouillongelei
- Ingrediënten:
- gelatineblaadjes, heldere bouillon, kippenbouillon, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Macaron:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Macaron:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit El Bulli:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek: