Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Kipfilet met witlof
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kipfilet, magere room, sjalot, slagroom, suiker, witlof, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witlof, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Pannenkoeken:
Snack of tussendoortje uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: