Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Gebakken gevulde haringen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, dille, ei, haring, olijfolie en witte peper
- Keuken:
- Fins
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, courgette, ei, frituurolie, knoflook, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, plantaardige olie, room, ui, water, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie: