Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding zoetwatervis pocheren
- Ingrediënten:
- bleekselderij, court-bouillon, groente, peperkorrels, ui, witte wijn, wittewijnazijn, wortel en zoetwatervis
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: