Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Forel in folie
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, forel, peper, verse bieslook, verse dragon, kruiden, verse peterselie en zout
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bloem, dille, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: