Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
La Bécasse
- Ingrediënten:
- boter, cantharel, casinobrood, citroensap, cognac, eendenlever, eierdooier, ganzenlever, houtsnip, mosterd, peper, room, wildbouillon en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, cayennepeper, dragon, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, gehakt, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, prei, sjalot, suiker, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / nagerecht uit Down to earth:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Recept uit Op zoek naar de Perfectie:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Recept uit Groot handboek sauzen: