Recept uit Turkse kookkunst:
Çoban salatasi
- Ingrediënten:
- chilipeper, citroensap, groene pepers, komkommer, munt, olie, peterselie, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, courgette, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, lente-ui, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, suiker, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Koude keuken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Arabia:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Karsu's Kitchen: