Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Lam tandoori
- Ingrediënten:
- citroensap, dikke griekse yoghurt, lamsbout, munt, peper, suiker, tandooripasta en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroenrasp, ei, eiwit, honing, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, limoen, olie, olijfolie, peper, rode ui, sinaasappelsap, ui, vruchtensap, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / nagerecht / dessert uit Pien laat haar eten zien:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / nagerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht uit De wilde kalender:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: