64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: eigemalen komijngemberkipfiletknoflookkokosmelkkomijnzaadkurkumamuntolieolijfoliepaprikapoederpeperrode chilipeperrode uisjalotsojasaussuikeruivissauswaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met sperziebonen

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, sperziebonen, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met aardappelen en cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cashewnoten, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met rode paprika en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met paksoi en pijnboompitten

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paksoi, paprikapoeder, pijnboompitten, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Chapli Kebab - Pakistaanse gehaktballen

Ingrediënten:
chilipeper, citroensap, ei, ghee, granaatappelpitten, kardemom, koriander, korianderzaad, kruidnagel, kummelzaad, lamsgehakt, nootmuskaat, peperkorrels, rundermerg, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Pakistaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Anda kari - Kerrieschotel

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gember, knoflook, korianderzaad, kurkuma, santen, suiker, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Caldero - Vissoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, gedroogde paprika, harissa, heek, knoflook, knoflookmayonaise, koriander, laurier, mul, paprikapoeder, pastis, poon, raki, rode snapper, saffraanpoeder, schelvis, sinaasappelschil, tomaten, visgraten, zonnebloemolie, zonnevis en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Algerijns
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Cigares au thon - Marokkaanse sigaren met tonijn

Ingrediënten:
arachideolie, augurk, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, ei, eidooier, filodeeg, kappertjes, komijn, koriander, tonijn in water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Melokheya

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen korianderzaad, groene kardemompeul, kalfsschenkel, kip, knoflook, laurier, Molokhia, olie, peper, rijst, ui en zout

Keuken:
Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Couscous au poisson - Tunesische couscous met vis

Ingrediënten:
aardappelen, bladpeterselie, bleekselderij, brasem, chilipeper, citroensap, courgette, heek, kabeljauw, kaneel, kefta de poisson au coriandre en citron confit, koriander, kruidnagel, olie, paprikapoeder, peper, pompoen, raapjes, saffraan, schelvis, tomaten, tomatenpuree, ui, visballetjes, wortel en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Derbali - Kruidige Noord-Afrikaanse stoofpot van pens

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, gemalen kaneel, gemalen karwijzaad, gemalen koriander, gezouten citroen, harissa, knoflook, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, pens, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Papri chaat

Ingrediënten:
aardappel, asafoetida, bladerdeeg, citroensap, dadelchutney, garam masala, geelwortelpoeder, granaatappelpitjes, komijnzaad, koriander, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, sev, yoghurt en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Tadka dhal

Ingrediënten:
chilipepers, citroensap, geelwortelpoeder, gele linzen, gember, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kerstomaat, knoflook, komijnzaad, koriander, kruidnagels, lente-ui, plantaardige olie, suiker, zout, zwarte kardemonpeulen en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Kikkererwtballetjes - falafel

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, citroensap, ei, gemalen geelwortel, gemalen komijn, gemalen koriander, kikkererwten, knoflook, komkommer, natriumbicarbonaat, pitabrood, plantaardige olie, sla, tahini, tomaat, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witbrood, zout en zuiveringszout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Egyptisch
Soort:
peulvruchten / veganistisch / vegetarisch / frituur
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Salade van gepofte gele en rode biet

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, fleur de sel, gele biet, gember, sesamzaad, grof zeezout, koriander, rode biet, rode chilipeper, rode ui, sesamolie en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit  - JGV - A Life in 12 Recipes

Diner / hoofdgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:

Zeebaars met zaden en noten

Ingrediënten:
amandelen, banyulsazijn, bloem, cayennepeper, citroensap, dragon, favabonen, fingerling-aardappelen, hazelnoten, kerstomaat, koriander, munt, olie, parelui, room, sesamzaad, sherryazijn, sojasaus, zeebaarsfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Aziatisch / Frans / Internationaal
Soort:
vis / paddenstoelen
Haal meer recepten op...