54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebotercitroencrème fraîchedroge witte wijneieidooierknoflooklauriermaïzenaoliepeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikeruivruchtensapwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Garnalentortilla´s met gekruide yoghurt

Ingrediënten:
besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Tunesische beignets van kip

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, kipfilet, kippenpoten, knoflook, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Gevulde olijven

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, groene olijven, mortadella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, salami, tomatenpuree, varkensgehakt, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero

Ingrediënten:
banaansjalot, bloem, boter, bruine ansjovisfilet, cavolo nero, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, citroenschil, gebakken uitjes, grof zeezout, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, schelvisfilet, sesamzaad, tomaat, valdespino sherryazijn, witte peper, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Bisque van rivierkreeft - crawfish bisque

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, citroensap, citroenschil, hete saus, knoflook, kreeftenbouillon, kreeftenschalen, kreeftenstaart, lente ui, olie, olijfolie, rivierkreeftstaartjes, rode paprika, selderij, ui, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsborst met salsa verde en schorseneren

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kappers, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, pancetta, rodewijnazijn, rucola, schorseneer, uien en winterpeen

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Griekse keuken: artisjokken met ei-citroensaus

Ingrediënten:
artisjok, artisjokken, bladpeterselie, bloem, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, extra vergine olijfolie, groentebouillon, hart, water, maïzena, olijfolie, patentbloem, peperkorrels, peterselie, vruchtensap, water, zout, 
zout en peper en zoutvlokken

Een recept uit Tessa Couperus

Recept van Patesserie:

Think Big! en mijn versie van “Le Fantastik!”

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, blaadjes gelatine, munt, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, eieren, eiwit, passievruchtenpuree, bloem, boter, munt, mini-marshmallow, olijfolie, passievruchtenpuree, sinaasappelpartjes en suiker

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Sofrito

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, droge witte wijn, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, vruchtensap, varkensfilet, verse peterselie en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Sofrito

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, droge witte wijn, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, vruchtensap, varkensfilet, verse peterselie en water

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Olijfoliecake met mascarpone en vijgen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, balsamicoazijn, bloem, citroen, crème fraîche, eieren, honing, lavendel, mascarpone, milde olijfolie, roomkaas, vruchtensap, slagroom, zout, suiker en vijgen

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Tempura van sardines

Ingrediënten:
aubergines, cayennepeper, citroen, currypoeder, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, fleur de sel, bloem, ingewanden, inktvisinkt, kappertjes, knoflook, lauwwarm water, limoen, natuurazijn, olie, olijfolie, rodewijnazijn, vruchtensap, suiker, gist, verse sardines, versgemalen zwarte peper, zeezout, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

pannenkoek zalm, tonijn en garnalen

Ingrediënten:
avocado, bieslook, boter, citroen, eieren, bloem, hollandse garnalen, kappertjes, kerriepoeder, mayonaise, melk, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, vruchtensap, sockeye zalm, ui en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gestoomde lentegroenten met burrata, citroenpolenta en salsa verde

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, basilicum, bloem, bonen, boter, burrata, citroen, citroensap, cornichons, doperwten, dragon, ei, bloem, extra vergine olijfolie, boter, groene asperge, groenten, kappertjes, knoflook, water, meiraap, munt, olijfolie, panko, peper, peper en zout, bladpeterselie, polenta, polentameel, rozemarijn, salsa verde, rozemarijn, knoflook, tuinbonen, water, wijnazijn, zout en 
zout en peper

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Haal meer recepten op...