Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kuzu kapama - Lamsbout met groente uit de oven
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, sla, tomaat, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, groentebouillon, knoflook, komkommer, koriander, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, vruchtensap, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht van Francesca Kookt!:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: