Recept uit De Joodse keuken:
Apyo - In olijfolie gekookte bleekselderij
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, extra vergine olijfolie, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Turks / Balkan / Sefardisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroen, ei, knoflook, komkommer, koriander, laos, limoensap, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, sambal oelek, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Amuse / diner / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit Thug kitchen:
Diner / bijgerecht uit De Smaakbijbel:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Diner / nagerecht uit Noma:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: