Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Zuurkoolsoep - zuppa di crauti
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, bouillon, peper, spek, ui, witbrood, zout, zure room en zuurkool
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, dragon, kerriepoeder, knoflook, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, ui, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken: