Recept uit Home made by Bartholomeus:
gebakken pladijs met selder, sjalot, spinazie, comte met mosterd
- Ingrediënten:
- comté, groene selderij, mosselen, pladijsfilets, room, sjalot, spinazie en witte wijn
- Soort:
- mosterd
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Home made by Bartholomeus:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Italië: