184 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobotercheddarcrème fraîchegemalen komijngembergroentebouillonkippenbouillonknoflookkomijnpoederlimoenolieoreganopaprikapoederpeperrode paprikarode uisjalotslagroomtomaatzoutzure roomzwarte bonenzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Lekkere recepten van het land

Diner / hoofdgerecht uit Lekkere recepten van het land:

Vistaco's met rodekoolsla

Ingrediënten:
chilipoeder, guacamole, karwijzaadjes, knoflook, komijn, koriander, limoen, mayonaise, plantaardige olie, rodekool, rode ui, salsasaus, tabasco, tortilla's, witte vis, zout, zure room en zwarte peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Mexicaanse soep met tomaten en bonen

Ingrediënten:
gemalen komijn, groene chilipeper, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, olijfolie, oregano, passata, rode ui, suiker, tomaten, zeezout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Kerriesoep

Ingrediënten:
bloem, gembersiroop, groentebouillontablet, kroepoek, mild kerriepoeder, olie, papadums, ui, verse koriander, verse munt, volle yoghurt en zure room

Keuken:
Indisch / Indiaas
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Zuurdesembrood met rokerig roerei van eendeneieren

Ingrediënten:
bosui, boter, chipotlepeper, eendenei, knoflook, koriander, maldon zeezout, olijfolie, pomodori, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Dick Bruna - eten met nijntje

Recept uit eten met nijntje:

Taco's met bonen

Ingrediënten:
avocado, geconcentreerde tomatenpuree, gegrilde paprika, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, limoen, mais, olijfolie, paprikapoeder, ui, yoghurt, zure room en zwarte bonen

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Chili met pintobonen

Ingrediënten:
cayennepeper, cheddar, courgette, gemalen komijn, groene chilipeper, guacamole, knoflook, koolzaadolie, koriander, olijfolie, oregano, peterselie, piment, pintobonen, pruimtomaten uit blik, rode paprika, rode wijn, sla, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jord Althuizen - Smokey goodness

Avondmaal uit Smokey goodness:

Chili con bbq

Ingrediënten:
avocado, bruine basterdsuiker, cayennepeper, cheddar, chilipoeder, demi glace, gemalen komijn, groene jalapeñopeper, groene paprika, knoflook, koriander, laurier, nachochips, olijfolie, peterselie, pulled beef, pulled pork, pure chocolade, tabasco chipotle, tomaat, tomatenpuree, tomatensap, witte ui, zout, zure room, zwarte bonen en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Marokkaanse kipnuggets

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, citroen, ei, harissa, kippengehakt, koriander, munt, paneermeel, panko, ras el hanout, room, sesamzaad, sjalot, tomaat en yoghurt

Soort:
gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Paprikasoep

Ingrediënten:
dille, groene paprika, groen pepertje, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, peper, uien, visbouillon, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mexicaanse tortillalasagne

Ingrediënten:
champignons, cheddar, chilipoeder, gele paprika, gemalen komijn, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïs, maïstortilla, olie, oregano, tomaat uit blik, ui, zure room en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mexicaanse tortillalasagne met guacomole

Ingrediënten:
champignons, cheddar, chilipoeder, gele paprika, gemalen komijn, groene chilipeper, guacamole, knoflook, koriander, maïs, maïstortilla, olie, oregano, tomaat uit blik, ui, zure room en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Mexicaanse lasagne met pasta

Ingrediënten:
champignons, cheddar, chilipoeder, gele paprika, gemalen komijn, groene chilipeper, knoflook, koriander, lasagnevellen, maïs, olie, oregano, tomaat uit blik, ui, zure room en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Indiase kalkoencurry

Ingrediënten:
bloem, boter, currypasta, kalkoenfilet, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, peterselie, tikka kruidenpasta, ui, volle yoghurt en zure room

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Waterzooi van Noordzeevis

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, cayennepeper, champignons, courgette, grietbot, kervel, koriander, langoustine, laurier, mosselen, mosselsap, olijfolie, peper, prei, room, saffraan, sint jakobsschelpen, staartvis, tijm, tong, ui, visfumet, wortel, zalm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:

Omelet met kuit en citroengras

Ingrediënten:
boter, citroengras, ei, garnalen, koriander, olijfolie, poutargue, sjalot en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Haal meer recepten op...