Recept uit India:
Pittige pinda masala
- Ingrediënten:
- gedroogde rode peper, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, pinda's en zonnebloemolie
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemalen komijn, gember, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnpoeder, korianderzaad, kurkuma, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, suiker, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit India:
Recept uit India:
Recept van Mooncake:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Buffet / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Basisrecept uit Soep bij Janneke thuis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Vol Smaak:
Bijgerecht uit De geur van witte rijst:
Bijgerecht uit Bonen!:
Recept uit Simpel:
Recept van Oh My Dish:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit India:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes: