Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Kip in chocoladesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, bruine suiker, cacaopoeder, kaneel, kippenbouillon, olijfolie, rode wijn, rozijnen, tomatenpuree, ui en zure room
- Keuken:
- Mexicaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, kaneelstokje, knoflook, koriander, kurkuma, laurierblad, munt, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode wijn, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: