88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsbasterdsuikerboterbruine basterdsuikercitroeneidooiergedroogde gistgemalen kaneelkardemompoederkrentenkristalsuikermelknootmuskaatpatentbloempoedersuikerrumsuikersukadewaterwitte basterdsuikerzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gentse mastellen

Ingrediënten:
anijspoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, gist, griessuiker, kaneel, lichtbruine suiker, melk, melkpoeder en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Suikerwafels 2

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gist, griessuiker, kaneel, melk, natriumbicarbonaat, suikerklontjes, vanillesuiker en zout

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, citroenzest, ei, gist, hazelnoot, kaneel, kardemompoeder, melk, witte peper, poedersuiker, boter, rozijnen, rum, gekonfijte sinaasappelschil, suiker en vanillesuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

coca de san joan

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, citroen, eidooier, eieren, melk, boter, gist, kaneel, melk, pijnboompitten, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Zeeuwse pot:

Paptaartjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, ei, gist, kaneelstokje, melk, rijstebloem, rozenwater en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Chelsea buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, gist, kaneel, krenten, melkjam, patentbloem, suiker, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Broodjes met amandel en frambozen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amandelspijs, bloem, boter, citroensap, citroenschil, custardpoeder, ei, frambozen, gedroogde gist, gemalen kaneel, melk, poedersuiker en rietsuiker

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Anijs-koffiebroodjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, ei, eierdooier, gedroogde gist, sesamzaad, kaneel, melkpoeder, oploskoffie, oranjebloesemwater, suiker, volle melk, vanillesuiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Gebakken oortjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, blue de wolvega, boter, duindoornsiroop, eendenlever, eidooier, eiwit, gist, kaneel, krenten, slagroom, suiker, sukade en yoghurt

Soort:
zoet / wild en gevogelte
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Butterkuchen - Boterkoek

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, citroenrasp, ei, gist, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Cinnamon rolls

Ingrediënten:
bloem, ei, boter, gist, kaneel, melk, poedersuiker, poedersuiker, poedersuiker, vanillearoma, water, boter en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Cinnamon rolls

Ingrediënten:
bloem, ei, boter, gist, kaneel, melk, poedersuiker, poedersuiker, poedersuiker, vanille extract, water, boter en zout

Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:

Paasbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basterdsuiker, blauwe rozijnen, bloem, boter, citroenschil, ei, gele rozijnen, gist, kaneel, krenten, melk, oranjesnippers, poedersuiker, sukade en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Appelstroedel

Ingrediënten:
appel, banketbakkersroom, basterdsuiker, beschuitkruim, boter, citroensap, ei, gist, kaneel, kapselkruimels, melk, patentbloem, rozijnen, vanille en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...