Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Cassola - Zoete ricotta-pannenkoek
- Ingrediënten:
- citroenrasp, cognac, ei, kaneel, olie, ricotta en suiker
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, knoflook, kokosmelk, koriander, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, tomatenpuree, ui, walnoten, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Uit de oven van Van Boven:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bij de koffie uit Ingrediënten:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / nagerecht uit Anatolië:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit NAJAT:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken: