77 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbanaanbloembotercacaochocoladeeieidooierfijne kristalsuikergehaktgemalen kaneelkaneelpoederkaneelstokjemaïzenamelkpoedersuikerroomsinaasappelslagroomvolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Snack of tussendoortje uit Koch!:

Berenvoetjes

Ingrediënten:
cacaopoeder, eiwitten, gemalen hazelnoten, kristalsuiker, citroen, pure chocolade en kaneel

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

Mole-chocoladetaart

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, crème fraîche, dulche de leche, ei, gedroogde rode spaanse peper, hazelnoten, kaneel, ketjap manis, korianderzaad, kristalsuiker, kruidnagel, poedersuiker, pure chocolade, sinaasappel en zoet deeg

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

chocoladerisotto

Ingrediënten:
boter, chocoladekrullen, chocoladesaus, crème fraîche, frambozen, gemalen kaneel, pure chocolade, risottorijst, suiker en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een roerbak van groenten en paddenstoelen

Ingrediënten:
bimi, bloedsinaasappel, chilipeper, citroen, citrusfruit, custardvla, donkere sojasaus, eend, espresso, gember, grapefruits, ijs, jus, kaneel, knoflook, koffie-ijs, koriander, lamsvlees, look, marinade, marmelade, paksoi, pure chocolade, rijst, roomijs, sinaasappel, sinaasappels, sinaasappelsap, sjalotten, sojasaus, stemgember, suiker, taart, vanille, waterkers en zout

Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / nagerecht uit Het insectenkookboek:

Tarte tatin

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, meelwormen, pure chocolade, sprinkhanen, sterke koffie, suiker, vanille-ijs, witte basterdsuiker, zoetzure appel en zout

Soort:
insecten / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Espressoperen op kaneelijs

Ingrediënten:
amaretto, handperen, kaneelijs, kaneelpoeder, kaneelstokje, mascarpone, merg, oploskoffie, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillestokje en vanillesuiker

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Amandelschuimpjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, chocolade, eiwit, kaneel, kruidnagelpoeder, ouwel, suiker, witte basterdsuiker en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / nagerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Vijgenbrood - pan de higos

Ingrediënten:
amandelen, anisette, chocola, gedroogde vijgen, hazelnoten, kaneel, sesamzaad, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Donkere chocoladerisotto

Ingrediënten:
donkere pure chocolade, kaneelpoeder, kaneelstokje, kristalsuiker, cacao, oranjesnippers, poedersuiker, risottorijst, sinaasappelschil, slagroom en volle melk

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Leche frita met kaneelsiroop

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade, sherry pedro ximenez, sinaasappelschil, vanille-extract, vanilleijs en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata / frituur
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Peren in pedro ximénez sherry

Ingrediënten:
beurré bosc, citroenschil, kaneelstokje, kristalsuiker, peer, pure chocolade, room, sherry pedro ximenez en vanilleijs

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cassata siciliana (cassata siciliana)

Ingrediënten:
boter, citroenzest, espresso, gekonfijte citrusschil, kaneelstokje, kruidnagel, maraschino, pan di spagna, pistachenoten, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, sinaasappelzest, suiker, vanillepeul en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Chocoladeboomstam

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, crunchie-reep, double cream, ei, honeycomb, honing, kaneel, kastanjepuree, poedersuiker, pure chocolade, slagroom, suiker, vanillepasta en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Koffiesoufflé in een kopje

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eiwit, espressokoffie, fijne kristalsuiker, kaneel, melk, pure chocolade en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch / koffie en thee
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Broodpudding

Ingrediënten:
bloemsuiker, chocolade, boter, cacaopoeder, eieren, griessuiker, kaneel, oud brood, peperkoek en rozijnen

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Kruidig koffie-ijs

Ingrediënten:
espresso, gemalen kaneel, gemalen kardemom, magere yoghurt, nootmuskaat, pure chocolade, ricotta, sterke koffie, suiker en vanille-essence

Soort:
zuivel / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, eidooier, eiwit, hazelnootmeel, kaneel, paneermeel, pure chocolade, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Haal meer recepten op...