Recept uit Koken voor elke dag:
Schelpdieren met tomatensaus en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, tomaat, knoflook, peper, schelpen en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De pastabijbel:
Picknick / lunch uit De zomerkeuken:
Recept uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: