79 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieazijnboterbouilloncitroensapdonkere sojasausdroge sherryeigemberketjapketjap manisknoflooklente-uilichte sojasausmaïzenaoliepeperrijstwijnsesamolietomaattomatenpureeuiwaterzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Zwemkrab met zoete zwarte-pepersaus, okra en met kaneel ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
anijssterren, banaansjalot, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gedroogde garnalen, gerookte pancetta, grof zeezout, kaneelstokjes, kerrieblaadjes, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, mirin, oestersaus, okra, rijstazijn, rode chilipeper, sake, witte misopasta, zonnebloemolie, zwarte peper, zwarte peperkorrels en zwemkrabben

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide kip, in de oven geroosterd - ajam pangang

Ingrediënten:
augurk, braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peper, sambal oelek, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao manli xiaren mian - Geroerbakte paling en garnalen in noedelsoep

Ingrediënten:
arachideolie, chinese noedels, droge sherry, garnalen, gember, heilbotfilet, kabeljauwfilet, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, palingfilet, rijstwijn, schelvisfilet, sesamolie, suiker, tongfilet, water, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Chinese kip

Ingrediënten:
eieren, ui, kipfilets, kippenbouillon, tomatenpuree, olie om te frituren, olijfolie, peper, rode paprika, rode wijnazijn, sojasaus, suiker, water en zout

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-Fried Green Beans / Geroerbakte sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Tofoedressing

Ingrediënten:
bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, dashi, lichte sojasaus, limoensap, mirin, thaise pepers, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Mushrooms / Geroerbakte paddenstoelen

Ingrediënten:
champignons, chili-bonensaus, chilipoeder, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde shiitake, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, sesamolie, stropaddestoelen, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
paddenstoelen
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Eendenrolletjes met asperges

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, eendenfilet, gember, groene asperge, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, suiker, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Leeuwekoppen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, varkensvet, water, waterkastanje in blik en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roodgestoofde kip met kastanjes

Ingrediënten:
bamboe uit blik, bruine suiker, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gember, heldere bouillon, kaneelstokje, maïsolie, medium dry sherry, poularde, shaoxingwijn, sojaolie, steranijs, tamme kastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Ba bao la jiang - Pittige achtschattenrelish

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bamboescheuten, bouillon, chili-knoflooksaus, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde garnalen, gedroogde shiitake, groene sojabonen, kipfilet, kippendij, rauwe pindas, shaoxingwijn, stevige tofu, varkensfilet en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
gevogelte / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Donderslag bij heldere hemel

Ingrediënten:
eiwit, garnalen, guoba, heldere bouillon, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, tomaten uit blik, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse saus

Ingrediënten:
ketjap manis, kippenbouillon, maïszetmeel, peper, suiker, tomatenketchup en zout

Soort:
warme sauzen
Haal meer recepten op...