Recept uit L'Art de la table:
Eendenborst met portsaus en pastinaakpuree
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, olijfolie, pastinaken, port, rode pruimen, rode wijn, runderbouillon, sjalot, tijm, knoflook, tijm, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel: