Recept uit Sous vide:
Gebraiseerde kalfswang
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfond, kalfswang, knoflook, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, ui en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza: