304 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroeneieidooiergedroogde gisthoninginstantgistkaneelknoflookkristalsuikermelkolieolijfolieplantaardige oliepoedersuikerrumsesamzaaduizeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / bij de koffie uit Brits bakboek:

Hot cross buns

Ingrediënten:
boter, ei, fijne rietsuiker, fijn zeezout, gekonfijte citrusschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gist, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, patentbloem, water en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bakewell tart recept - Food and Friends

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelmeel, amandelschilfers, bloem, eieren, eigeel, melk, fijne rietsuiker, frambozenjam, boter, gist, nootmuskaat, patentbloem, rietsuiker, rozenwater, zout, water, wit broodkruim en witte suiker

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bakewell tart

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelmeel, amandelschilfers, bloem, eieren, eigeel, melk, fijne rietsuiker, frambozenjam, boter, gist, nootmuskaat, patentbloem, rietsuiker, rozenwater, zout, water, wit broodkruim en witte suiker

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets met honing

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, honing, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Beignets met honingsuiker en kaneel

Ingrediënten:
bloem, droge gist, frituurolie, kaneel, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Spaans / Sefardisch / Joods
Soort:
beignets / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / diner / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Bakewell tart

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelmeel, amandelschilfers, bloem, boter, ei, eigeel, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, frambozenjam, gist, melk, nootmuskaat, patentbloem, rietsuiker, rozenwater, water, wit broodkruim en zout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Ataif - Pannenkoekjes in siroop

Ingrediënten:
bloem, citroensap, crème fraîche, droge gist, kaimak, mascarpone, oranjebloesemwater, pistaches, rozenwater, suiker en water

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pittabrood

Ingrediënten:
bloem, droge gist, griessuiker, olie, sesamzaad, water en zout

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Brood (Rozemarijn)

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, rozemarijn, suiker, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Challes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, maanzaad, plantenmargarine, polenta, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Lavaş

Ingrediënten:
droge gist, bloem, kristalsuiker, water, olijfolie en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Pizzadeeg

Ingrediënten:
00-bloem, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, olijfolie, water, zachte bloem en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
deegwaren / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Black bun

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, eigeel, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, gist, krenten, melk, patentbloem, rozijnen, rum, water en zout

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak / feestdagen
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Pane bianco

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, suiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Plat brood met olijfolie

Ingrediënten:
bloem, gist, olijfolie, suiker en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Haal meer recepten op...