665 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbleekselderijbloemcitroencitroensapeihoningknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepreisjalotslagroomsuikertijmuiwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Hartig deeg

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Gefrituurde Appelhapjes Met Karamel

Ingrediënten:
appels, kristalsuiker, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, maïsolie, plantaardige olie, maïzena en citroensap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brits bakboek:

Schotse haverkoeken - scottish oatcakes

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne havervlokken, havermeel, porridge oats, reuzel, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Gerst

Ingrediënten:
boter, kippenvet, parelgerst, plantaardige olie, water, zout en zure room

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Gepekelde lamsborst en komkommersaus

Ingrediënten:
berkenwijn, bot, bruine boter, druivenpitolie, engelwortelzaad, hooi, jeneverbes, kippenglacé, komkommer, korianderzaad, lamsborst, selderijknol, tijm, tijmolie, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vlees / lamsvlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Puris

Ingrediënten:
boter, ghee, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Basis piedeeg 2

Ingrediënten:
bloem, boter, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Sefardisch / Joods
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Tijgerpistolets

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, gist, kristalsuiker, rijstgriesmeel, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Kruidentoast met tarbotkuit

Ingrediënten:
azijnpoeder, berkenhoutsnippers, boter, ciabattabrood, citroensap, druivenpitolie, fluitenkruid, hooi, kervel, maltodextrine, randjesbloem, rucolabloemen, tarbotkuit, water, winterkers en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Recept uit Mexicaans koken:

Kaneel-beignets

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, eieren, kaneel, olie, sinaasappelsap, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Donuts

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, gist, kristalsuiker, plantaardige olie, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Haal meer recepten op...