254 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbasterdsuikerbotercitroencitroensapcitroenschilcrème fraîcheeidooierfijne kristalsuikerfruitgriekse yoghurthoningkaneelkristalsuikermelkolijfoliepoedersuikerslagroomsuikervruchtensapwalnotenwaterwitte basterdsuikerzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Walnotentaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne tafelsuiker, rum en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Taartbodem voor flaó

Ingrediënten:
anijslikeur, anijszaad, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroencake - lemon drizzle cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijne witte suiker, karnemelk, melk en witte suiker

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Ontbijt / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:

Citroenmuffins met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, fijn zeezout, maanzaad, magere yoghurt, suiker, vanille-essence en zonnebloemolie

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerst-koekkransjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, eidooier, kristalsuiker, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Belgian buns uit de 18e eeuw - Belgian buns, 18th century

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, geblancheerde amandelen, gekonfijte citrusschil, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, nootmuskaat en poedersuiker

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Louise cake with plum and coconut

Ingrediënten:
abrikoos, amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, bloem, boter, citroenrasp, ei, gedroogde cocosnoot, kers, perzik, rode pruim, vanille extract, volle melk, wit maismeel en witte wijnazijn

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Appelheertje

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelspijs, appel, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, ei, kaneel, patentbloem, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Abrikozengangmaker

Ingrediënten:
abrikozen, abrikozenconfiture, amandelspijs, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, ei, melk, patentbloem, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroenbroodjes uit Whitby - Whitby lemon buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Kranskoek - ciambellone

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, melk, mistrà, natron, rozijnen, suiker, suikerstrooisel en zilverkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Mandarijnentaart met citroenglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, mandarijnensap, mandarijnenschil, poedersuiker, saffloerolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, wijnsteenzuur en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mandelbrot - Geroosterde amandelplakjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, eidooier, plantaardige olie, sinaasappelrasp, suiker, vanille-essence, witte amandelen en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Torta di limone - Citroentaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, poedersuiker en stregalikeur

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:

Honingmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, ei, honing, margarine, melk, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Walnotengebak - torta di noci

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, custard, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, rum, slagroom en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / noten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Ricottataart - torta di ricotta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine kristalsuiker, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, ricotta en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...