55 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcognaccrème fraîchedragoneieidooierkipkippenbouillonknoflooklauriernootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalotuiwitte peperwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Chaud-frois de poulet, morvandelle - Kip chaud-froid

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, gecanneleerde champignonhoedjes, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, turffel, ui, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Kreeft voor normandische visschotel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, eidooier, kreeft, laurier, olijfolie, peterselie, peterseliewortel, prei, slagroom, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, room, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Velouté de Saint-Jaques - Romige soep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, droge witte vermouth, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, kervel, knoflook, laurier, melk, peperkorrels, peterselie, sint-jakobsschelpen, slagroom, tijm, ui, venkelzaad, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kipfricassee met waterkers

Ingrediënten:
boter, champignon, droge witte wijn, kippenbouillon, kippendij, knoflook, magere yoghurt, maïzena, room, rozemarijn, sjalot, tijm, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Langouste "Grand Chef"

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, ei, gevulde groene olijven, kerriepoeder, langoest, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, room, tijm, tomaten, truffel uit blik, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gemarineerde kip

Ingrediënten:
bonenkruid, kervel, kip, knoflook, mosterd, olie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, uien, vetstof, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Velouté met mosselen

Ingrediënten:
eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gebackene Kohlroulade - Gebakken koolrollade

Ingrediënten:
boter, champignons, citroenrasp, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, ei, groentefond, half om gehakt, kalfsfond, knoflook, koolzaadolie, maïzena, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, parelgort, peper, peterselie, room, savooiekool, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Saures Lüngerl - Kalfslong in zure saus

Ingrediënten:
augurkensap, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, dragonazijn, groentefond, kalfsfond, kalfslong, knolselderij, laurier, middelscherpe mosterd, peper, peperkorrels, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalotten, tijm, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Kippensoep Met Artisjokken En Aardperen

Ingrediënten:
aardperen, artisjokken, basilicum, citroensap, dragon, droge witte wijn, maïzena, boter, kervel, kippenbouillon, kippenvlees, slagroom, zout, kruiden, wortels en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...