Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Gebraden fazant
- Ingrediënten:
- bospeen, fazant, gevogeltebouillon, jeneverbes, laurierblad, olijfolie, ui en witte wijn
- Keuken:
- Nederlands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, kip, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken: