516 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterbouilloncayennepepergroene paprikalaurierolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierijstrode paprikasuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Verse tomatensoep met orzo en gruyerecroutons

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gruyère, honing, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, orzo, oud stokbrood, sjalot, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Fajita´s met kip

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, lente-ui, limoensap, olijfolie, passata, rode paprika, sjalot, tarwetortilla, tomaat, tomatensap, ui, verse koriander, verse peterselie, wilde rijst, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / gevogelte
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui

Soort:
kalfsvlees / saus
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Linzenkroketjes

Ingrediënten:
bliktomaat, geelwortel, kaneelstokje, kardemompeul, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, limoensap, rijstmeel, rode linzen, tomatenpuree en ui

Soort:
groente
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Heldere Gazpacho

Ingrediënten:
arachideolie, eiwit, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kreeftenbouillon, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui en visbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsaus

Ingrediënten:
kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, prei, tijm, tomaat, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Joloff-kip met rijst

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, palmolie, plantaardige olie, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en witte langkorrelrijst

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gestoofde eend uit Bali

Ingrediënten:
gemberwortel, goela djawa, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, limoensap, olie, rode peper, salamblaadjes, sereh, tamarindepasta, tamme eend, tomaat, trassi en ui

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paella van bombarijst met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, bombarijst, bosui, chorizo, court-bouillon, donkere azijn, doperwten, hazelnoten, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, kreeft, olijfolie, paprikapoeder, paprikapoeder, peper, pijnboompitten, rode paprika, sjalot, spaanse kruiden, tomaat, walnoten en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Duivelse kip

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, crème fraîche, ketjap manis, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, kokosmelk, laos, olie, sambal oelek, tomaat, ui en water

Soort:
gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pilaf met garnalen - shrimp purloo

Ingrediënten:
bakbacon, cayennepeper, gamba, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, tomaten, ui, verse peterselie, worcestersaus en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Haal meer recepten op...