Recept uit Baru Belanda:
Pindasaus
- Ingrediënten:
- gember, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, kokosmeel, olie, pindakaas, sambal bajak, ui en zoete sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- saus / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, kaneel, kip, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, suiker, taugé, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: