126 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelschaafselbakpoedercitroencitroenraspcitroensapeieidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelkristalsuikermeelmelkpure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Appelgebak

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, vanillestokje, zoet deeg, zoete appel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / nagerecht uit Nopi:

Ricottabeignets met bramensaus en chocoladezand

Ingrediënten:
anijssterren, bakpoeder, bloem, boter, bramen, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, gin, grof zeezout, maïzena, poedersuiker, ricotta, sinaasappelschil, sleedoorngin, vanillestokje en zonnebloemolie

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:

Paris-Brest

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, eierdooier, eieren, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, suikeramandelen in poedervorm, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Éclairs met lavendelvulling

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, kleurstof, lavendelbloemen, maïzena, melk, poedersuiker, vanillepeul, water en zout

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Zwitserse rol met confituur

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, bloemsuiker, boter, eieren, kristalsuiker, maïzena en witte chocoladeschilfers

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Zwitserse rol met boterroom

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, bloemsuiker, boter, boterroom, eieren, kristalsuiker en maïzena

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Opgerolde koek

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, jam, maïzena, poedersuiker, suiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - Chocoladedesserts

Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:

Linzertaart met frambozen en chocolade

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, eierdooier, fijne kristalsuiker, frambozen, hazelnoot, kaneel, maïzena, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en vanille-ijs

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Millefeuille met aardbeien

Ingrediënten:
aardbei, bladerdeeg, bloem, boter, crème pâtissière, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Kwarktaart uit de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, kwark, maïzena, melk, poedersuiker en sinaasappel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:

Mokkataart met chocolade

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, fijne kristalsuiker, gemalen blanke amandelen, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, sterke espresso, volle melk en witte chocolade

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

vijgentaart

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelschaafsel, citroen, eidooier, eieren, bloem, boter, poedersuiker, korstdeeg, kristalsuiker, maïzena, vijgen, vijgenjam en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kokos-mango taart

Ingrediënten:
bloem, ei, kokosmelk, kokosrasp, kokosroom, limoen, maïzena, poedersuiker, boter, zout en suiker

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Moro Londen:

Tropézienne met pijnpitten en rozenwater

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Rabarber Cheesecake

Ingrediënten:
ei, suiker, bloem, gemalen hazelnoten, boter, poedersuiker, rabarber, roomkaas, maïzena, vanillestokje, witte chocolade en vanillesuiker

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...