Lunch / snack of tussendoortje uit eten met nijntje:
Wortelsaté
- Ingrediënten:
- bospeen, gember, ketjap, knoflookteen, kokosmelk, komijnzaad, korianderpoeder, pindakaas, sjalot, sojasaus en zonnebloemolie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, citroengras, citroensap, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, knoflook, korianderzaad, kurkuma, limoen, limoensap, olie, olijfolie, peper, rode chilipeper, sojasaus, suiker, tomaat, vissaus, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / snack of tussendoortje uit eten met nijntje:
Recept uit Crumbles en gratins:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit eten met nijntje:
Recept uit Het Bali kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het insectenkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De Thaise keuken: