Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, koriander, lamsbout, lamsgehakt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vis, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Turquoise:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-02: