62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouquet garnichampignoncognachaasjeneverbeskippenbouillonknoflookkonijnkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepancettapeperrode wijnsuikertijmuiwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenrug met pruimen

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, droge witte wijn, gedroogde pruimen, kippenbouillon, konijnenrug, peper, sjalot, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Haas met wijn - lepre al vino

Ingrediënten:
bloem, boter, haas, hazenbloed, hazenlever, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, pittige rode wijn, sjalot, slagroom, ui, verse salieblaadjes, verse tijm, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gesmoorde fazant met paddestoelen en spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, fazant, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, ongerookt spek, paddestoelen, pancetta, plantaardige olie, rode wijn en ui

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Wildrollade met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, jeneverbes, laurierblad, maïzena, margarine, peper, pimentkorrels, rode wijn, runderfond, ui, wildfond, wildrollade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, gevogeltefond, hazenbout, jenever, knoflook, laurierblad, mager spek, peper, sjalot, suiker, trappistenbier, ui, verse tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met cider - coniglio al sidro

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroenschil, droge cider, konijn, olijfolie, pancetta, peper, ui, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Gebraden konijn met tuinbonen

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, gekonfijte tomaten, gerookt buikspek, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, konijn, kropsla, marjolein, olijfolie, peper, prei, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinbonen, ui, water, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenbout met mosterd

Ingrediënten:
boter, broodkorst, bruin bier, champignon, dijonmosterd, konijnenbout, peper, room, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Ingrediënten:
appel, barolo, bleekselderij, boter, gemzenbout, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nebbiolo-wijn, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Parelhoenstoofschotel

Ingrediënten:
allesbinder, boter, cayennepeper, champignons, courgette, crème fraîche, knoflook, oregano, parelhoen, rode paprika, rozemarijn, shiitake, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, worcestershiresaus en zout

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Patrijs met gesmoorde kool en pancetta

Ingrediënten:
blanke fond, bleekselderij, eendenvet, grijze patrijs, jeneverbes, normandische boter, ongerookt doorregen spek, pancetta, savooiekool, ui, wildfond, wortel en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

blanquette van konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, charlotte aardappelen, eigeel, knoflook, konijn, kruidnagel, peper, prei, room, ui, verse gemengde kruiden, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met paddenstoelen - fagiano con i funghi

Ingrediënten:
boter, cantharel, champignon, fazant, gekookte ham, groene olijven zonder pit, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, sjalot, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Ragout van fazant

Ingrediënten:
boter, cognac, demi-glace, fazant, ganzenlever, laurier, paddestoelen, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, tijm, truffel, truffelolie, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Stoofschotel van hert

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, cognac, droge marsala, hert, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, laurierblad, piment, prosciutto, rode wijn, rodewijnazijn, runderbouillon, ui, verse peterselie en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Limburgs konijn in het zuur (zoere knien)

Ingrediënten:
appelstroop, konijn, kruidnagel, laurierblad, natuurazijn, peper, peperkoek, peperkorrels, roomboter, selderijknol, sjalot, suiker, ui, verse peterselie, water, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn in´t zuur - knien in ´t zoer

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, bloem, boter, konijnenbout, konijnenpoot, laurierblad, peperkoek, ui en water

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Haal meer recepten op...